dimarts, 23 de setembre del 2008

Recuperació de la matèria pendent de cursos anteriors

RECUPERACIÓ DE L'ASSIGNATURA DE LLENGUA CATALANA I LITERATURA DE CURSOS ANTERIORS


ESO
Els criteris aprovats pel Departament per superar la matèria de llengua catalana i literatura de cursos anteriors són els següents:
Si l’alumne/a aprova la primera avaluació del curs actual amb una nota de sis per amunt la matèria pendent li quedarà automàticament aprovada. Si no és així...
Si l’alumne/a aprova la segona avaluació, la matèria pendent també li quedarà automàticament aprovada. Si no és així...
L’alumne/a amb la matèria pendent dels cursos anteriors es podrà presentar a unes proves específiques per superar la matèria que el departament elaborarà i que farà la primera quinzena de maig.


1r de Batxillerat


L'alumnat que tengui pendent l'assignatura de Llengua catalana i literatura de 1r de Batxillerat, quedarà automàticament aprovat si aprova la primera avaluació de la matèria de 2n de batxillerat, amb una nota igual o superior a sis. Si la nota no és superior a sis, però aprova la primera avaluació i també aprova la segona, també quedarà automàticament aprovat. Si no ho fa així, encara li queda l'oportunitat dels exàmens extraordinaris de febrer i abril, amb els continguts de la matèria de primer de batxillerat, en una convocatòria que es comunicarà a tots els afectats oralment a través del professorat que tengui de 2n de batxillerat.